Sygeplejerske

Sygeplejerske

Du kan blive uddannet sygeplejerske på Thy Uddannelsescenter. Sygeplejerskeuddannelsen i Thisted udbydes af University College Nordjylland (UCN). Ved at tage uddannelsen i Thisted får du alle fordelene ved et overskueligt og tæt studiemiljø med masser af nærvær. Sammenholdet og kontakten til dine medstuderende og underviserne har gode vilkår. Der er ca. 90 studerende på sygeplejerskeuddannelsen i Thisted.

Kontakt

Studieleder Mette Braad, mail: meb@ucn.dk, tlf.nr.: 72 69 10 77

Studiesekretær Laila Poulsen, mail: lap@ucn.dk, tlf.nr.: 72 69 12 62

Studievejledning

Studievejleder Marianne Ibsen, mail: mai@ucn.dk, tlf.nr.: 72 69 10 98. Træffes telefonisk tirsdag kl. 08.30 – 09.30 og torsdag kl. 13.00 – 14.00.

Studievejleder Maiken Holm Kaldal, mail: mak@ucn.dk, tlf.nr.: 72 69 10 99. Træffes telefonisk mandag kl. 13.00 – 14.00

 

Om uddannelsen

Som sygeplejerske møder du mennesker fra alle samfundslag og i alle aldre. Når det brænder på for andre, skal du kunne bevare overblikket og handle hurtigt. Du skal være hjælpsom i svære situationer og formidle glade nyheder såvel som vanskelige.

Hovedfaget er sygepleje, hvor du bl.a. lærer at tale med patienter og pårørende og at håndtere følelser og situationer med glæde, håb, sorg, angst og smerte. Du får også undervisning i fag som fysiologi, biokemi, psykologi, tværfaglighed, forskningsmetode, folkesundhed og ledelsesstrategi. Som sygeplejerske kan du bl.a. få arbejde på hospitaler, i hjemmesygeplejen, i sundhedshuse, i medicinalindustrien og du kan tilknyttes humanitære organisationer i udlandet.

Mere information

Du kan læse mere om uddannelsen på www.ucn.dk/sygeplejerske

Værktøjer

Spørgsmål & svar

Close